Què ofereix el nostre centre?

Estimades famílies, vos adjuntem una presentació del nostre centre.

Arriba el moment de triar el col·legi on es formaran els vostres fills/es, és un decisió important i que, segur, vos crea certa inquietud per a encertar.

Des del del col·legi Sant Cristòfor volem donar-vos a conéixer el nostre centre, la nostra manera de treballar, els pilars en els quals basem la formació, el nostre Projecte Pedagògic.

Ens trobem en un moment de transformació on el treball cooperatiu o per projectes o altres innovacions adquireixen gran importància i sobretot el paper del professorat, líder de tot el procés.

Sent coherents amb la nostra identitat cristiana, volem educar en llibertat, que el nostre alumnat siga autònom i responsable en la presa de decisions.

Entenem la diversitat com una riquesa. Aprenem de l’alumnat diferent.

Volem que el conegueu i el valoreu.

La decisió que prengueu segur que és la millor.

Estimadas familias, os adjuntamos una presentación de nuestro centro.

Llega el momento de elegir el colegio donde se van a formar vuestros hijos/as, es un decisión importante y que, seguro, os crea cierta inquietud para acertar.

Desde el colegio San Cristóbal queremos daros a conocer nuestro centro, nuestra forma de trabajar, los pilares en los que basamos la formación, nuestro Proyecto Pedagógico.

Nos encontramos en un momento de transformación donde el trabajo cooperativo o por proyectos u otras innovaciones adquieren gran importancia y sobre todo el papel del profesorado, líder de todo el proceso.

Siendo coherentes con nuestra identidad cristiana, queremos educar en libertad, que nuestro alumnado sea autónomo y responsable en la toma de decisiones.

Entendemos la diversidad como una riqueza. Aprendemos del alumnado distinto.

Queremos que lo conozcáis y lo valoréis.

La decisión que toméis seguro que es la mejor

Publicado en Centre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *