El Nostre Col·legi

Benvinguts a la pàgina web del col·legi concertat: Sant Cristòfor Màrtir de Picassent.

A hores d’ara, més que mai, és important apostar per un alumnat ben format, amb capacitat per a desenvolupar-se amb confiança i comunicar-se amb fluïdesa amb persones de diferents països.

Tenint en compte aquesta situació, des del col·legi volem augmentar la possibilitat que el nostre alumnat interactue junt altres alumnes europeus, coneguen altres realitats i participen en projectes comuns.

Al llarg de dos cursos escolars (2013-15) vam participar en els Programes Europeus; en aquella ocasió treballàrem junt a sis països proposant “Un model de vida saludable”. L’experiència fou tan positiva que aquest curs, dins del programa Erasmus + , el col·legi està immers en un projecte més ambiciós sobre “Les intel·ligències múltiples”. Per treballar amb nosaltres s’han adherit quatre països (Anglaterra, Itàlia, Alemanya i Portugal) i es portarà a terme durant dos cursos escolars.

Aprendre idiomes, conèixer diferents formes de pensar, viure altres realitats nacionals, obrir nous horitzons, enriquir la nostra oferta educativa, intercanviar noves experiències sobre les diferents metodologies pedagògiques, … són objectius que ens marquem com prioritaris.

L’acolliment tant de personal docent com d’alumnat, millora les nostres aules i modifica la realitat educativa, produint un enriquiment del procés d’ensenyament- aprenentatge. Al mateix temps ens permet que l’alumnat i el professorat es beneficien fent possible el seu desenvolupament personal i professional en un entorn nou i enriquidor on a més del contacte amb altres especialistes internacionals s’afavoreix l’intercanvi de coneixements tècnics i experiències en l’àmbit pedagògic.